:(


Det går fortfarande inte att ladda upp bilder (surt) menmen jag får prova igen imon..
Etermiddagen var ganska rolig jag och linnea sålde lite mer en 1 glass på eftermiddags-passet:P, sen så åkte jag hem och åt jordgubbar *mums* och nu så är jag vid datan. Hur har eran dag varit?:)


Heej.

Det visade sig att vi skulle börja sälja glass redan idag och jag skulle jobba det första passet med Linnea och Miriam, Fast vi hann bara sälja 1 glass för vi var juh dom första som jobbade så vi fick packa upp allt:/ sen efter så gick jag och köpte lite fika och nu så är jag hemma igen:) fast kl 4 så ska jag ut dit igen och jobba..

Jag hade tänkt visa några bilder men för tillfället så går inte det att ladda upp bilder :/ men jag ska försöka med det snart igen.

Lördag

God morgon !! Jag var tvungen att gå upp tidigt idag med eftersom jag ska ut till nyhem ,jag börjar juh jobba i glasskiosken på nyhemsveckan på måndag ,så idag nu på morgonen ska jag på ett informationsmöte. men nu måste jag dra ses snart igen!:)

Studsmatta!

Äntligen så ska min dröm uppfyllas som jag haft i många år, jag och mina systrar ska äntligen få en studsmatta kanske låter konstigt men studsmattor är juh bara så himla kul och man får juh också lite träning på köpet.

Btw hela eftermiddagen har varit astråkig det har varit kallt och regnat hela tiden men nu så är det lite soligt iallafall och jag hoppas verkligen att det blir varmare snart...

Sommarlov:D

Nu är det äntligen sommarlov fast det är inte så varmt en menmen det kommer nog snart.  Jag slänger in lite bilder från skolavslutningen:)

Jag i min svarta klänning . (jag tog alldrig den rosa för jag ändrade mig i sista sekund:P)

Söta Ang hade också en snygg svart klänning:)

Och Elise hade en supersöt blå klänning...

Natali hade färgat sitt hår rött ,Skitsnyggt och coolt:)

Inne i kyrkan....Sen när jag, ang och elise skulle gå hem så började det regna asmkt så vi blev helt dungsura och sprang runt som galningar på gatorna haha:) men det blir juh nått att minnas:)<3

Fredag..

Jag kom på nu att jag kommer att få mina betyg idag också:S asså jag hoppas verkligen att jag får bättre en sist, Men det kommer nog inte hända för allt har typ gått skit i skolan sista tiden men man får se.. aja nu så e jag snart försenad så jag måste dra nu byye..

Trött...

Jag är astrött men asså det kommer vara helt omöjligt att somna för jag är så spänd inför morgondagen juh.. äntligen så ska det bli sommarlov och inga läxor ingen stress och ingen press:P  och man har juh en massa roliga saker att se fram emot också, aja jag ska försöka somna nu iallafall och vi får se hur det går...:P godnatt.

Klänningar.

Jag var bara tvungen att lägga in bilder på dom här söta klänningarna från H&M:).

Skolavslutning.

Här är en bild på klänningen som jag ska ha på mig på skolavslutningen imon:) Vad tycks?

Sista skoldan:(

Idag så var det den sista skoldagen i 8-an :( det blir skönt med sommarlov nu förståss men jag kommer endå att sakna skolan (lite). Fast vi gjorde inget spesiellt vi cyklade till en badplats med klassen och lekte en massa lekar, bland annat så gjorde vi samuraj-leken som jag suger på jag åkte ut nästan först av alla:P. Det sög ganska mycket också för det har varigt askalt ute idag (typ 13 grader) och det känns inte som sommar presis.