Bloggpaus!

Jag tar en bloggpaus:(:P

good morning

Vaknade ganska nyss:P så nu känner jag mig verkligen utvilad:D.  Ledsen att jag inte skrev så mycket igår men jag hade inget att skriva om heller:P men nu är jag back on track!. Idag så har jag inget speciellt planerat nu på förmiddagen men i eftermiddag så ska jag åka in till stan och fika med Avva:).


Trött:P

-

Done

Godmorgon alla!:). Igår så färgade jag juh som sagt mitt hår lite ljusare och det blev riktigt bra faktiskt:) Här är en bild på resultatet:


colour

Jag kom hem ifrån stan för ungefär en halvtimma sen. Jag var borta lite längre än jag hade trott men nu är jag iallafall homa again:). Jag köpte två olika hårfärger idag en blond som jag ska använda som avfärgning och en ljusbrun hårfärg som jag ska färga mitt hår till efter jag har avfärgat det:P.


till vänster=avfärgningen. Till höger=den ljusbruna färgen som min hårfärg ska va i:)

To town

Ska tydligen iväg på en liten sväng till stan nu med mamma och storasyster:). Jag ska nog köpa ny hårfärg när jag väl är där (vilken färg det blir får ni reda på senare^^). Jag kommer nog hem om ca 2-3 timmar:)

-

Homemade pizza

Jag är riktigt uttråkad just nu och hittar inte på nått att göra:P funderar på om jag kanske ska gå på bio idag igen haha. Fast om en stund så ska jag iallafall hjälpa pappa att göra en hemmagjord pizza, vi får se hur det går hihi:)


Vilken är eran favoritpizza-sort?

Godmorgon!

Jag vaknade ganska nyss och ska snart ta ut min lilla hund på en promenad.
Har ingen aning om vad som händer senare idag, jag får ta dagen som den kommer:)


milou<3

Jim carey

Jag var inne på sf-bio's hemsida och hittade den här filmen med Jim Carey som har premiär den 26 februari. Den här filmen måste jag säga verkar lite annorlunda om man jämför med hans tidigare filmer. :P

Filmens handling:
Genom en upptäcksresa så hamnar Steven Russell i orätt med Texas rättssystem. I fängelset blir Russell förälskad i sin cellkompis Philip Morris och när Morris släpps fri så leder det till att Russell rymmer från fängelset desperat att få vara med sin älskade.

Trailer:


Filmen heter I love you philip morris.

Äntligen bestämt

Jag har äntligen bestämt mig för vilken film jag ska se:) det får bli filmen "click", tack Julia för tipset:D

Movie!

Jag hade tänkt se en film nu men jag har ingen aning om vilken:S någon bra film som ni kan rekommendera?


*hmm vilken film ska jag se*

-

Home

jag kom precis hem ifrån stan där jag kollade på bio med min lillasyster:) Filmen "upp" var jättesöt och lite sorglig, jag var nog den enda i biosalongen som grät på vissa ställen haha.

Lillasyster innan bion började<3

godmorgon!

god morgon allihopa:) hoppas ni har sovit gott<3. Jag har iallafall sovit bra:). Jag är uppe ganska tidigt idag eftersom jag ska gå på bio med min lillasyster, vi ska se den nya animerade filmen "upp" , den verkar juh hur söt som helst!:). Men hursomhelst så kommer jag nog inte hem förens runt kl 3 i eftermiddag men jag skriver direkt när jag kommer hem. Nu så måste jag fortsätta göra iordning mig byye<3




Den lilla tjocka killen ser ju så söt ut:) haha

Today's dinner

Idag så gjorde jag och mamma hemmagjorda piroger till kvällsmat:) Jättekul var det och dom blev supergoda. Piroger är köttfärs i bröd (för dom som inte vet det:P).

Några bilder:

Det blev en enkel sallad till.


Närbild.


En halvuppäten pirog:)

-

-

Things I need

Kom precis hem ifrån att ha handlat med mamma. Jag hjälpte mest henne med shoppingen men jag köpte lite grejer till mig med, småsaker som jag behöver för att överleva t.ex Gliss-hårinpackning, den nya Glamour tidningen och Vitamin dryck :D


Jag är typ beroende av den där vitamin-defence drycken:) min favoritsmak är citrus/fläder.

Hårinpackning och Glamour:)

Storhandla

That's right!. Ska dra iväg och storhandla med mammsen:) Vi är nog borta ett tag men skriver mer när jag kommit hem sen byyye<3

Seeeeeeg dag

Jag vaknade för ungefär en timma sen och har inte gjort så mycket sen dess, jag känner på mig att detta kommer bli en seg dag:P har inte så mycket planerat idag men ska nog ringa min kompis Elise snart:) det var jättelängesen jag pratade med henne:(. ska äta "frukost" nu skriver mer senare:).

Uppträdande

Rabih's uppträdande i idol ikväll:)




Dagens låt

Queen - Having a good time:


Blir alltid glad av den här låten:)

Rabih

Angående idol så måste jag nog säga att jag tyckte Rabih var bäst:O Jag har inte gillat honom så mycket innan pga att jag tyckt hans röst varit alldeles för barnslig men ikväll så var han faktiskt riktigt bra:D Så kvällens röst går till Rabih!


Vem tycker du var bäst i Idol ikväll?

Idol och honungsmelon

Sitter på mitt rum nu och kollar på film och äter honungsmelon (inget godis för mig inte, försöker bli lite nyttigare ). Ska nog kolla på Idol som börjar om 20 minuter:) Vem hejjar du på? själv så tycker jag att Calle, Tove och Erik är bra:)

Bara 27 dagar kvar...

tills filmen new moon har biopremiär:D can't wait!









New moon trailer:

Har ni planerat att se filmen new moon på bio?

-

NO school

Vaknade typ för en timma sen och har sen dess hunnit äta lite frukost:) Idag är jag ledig ifrån skolan så jag har bestämt mig för att storstäda mitt rum, vilket verkligen behövs!


mee:)

That 70's Show

Kan inte somna så jag ligger och kollar på tv-serien That 70's show just nu:). Jag har inte varit så intresserad av den serien innan men nu kan jag inte sluta kolla på den:P. Jag kollar på tv-serien på den här gratissidan watchxonline.com :)

Dagens låt

Darin ft Kat DeLuna - Breathing your love:


Asbra!

-

Äntligen hemma!

Kom precis hem efter en lååång dag i skolan. Den hemliga resan visade sig vara till stället boda borg:) Det var verkligen superkul. Jag är ganska trött just nu så skriver mer om en stund:)

trött.....

God morgon alla söta:) hoppas ni har sovit gott, själv så sov jag sådär inatt men det är ingen fara för idag är sista skoldagen innan höstlovet:D så sen kan jag sova så mycket jag vill.

Idag i skolan ska jag och min klass på en klassresa, vi vet inte vart dock:P lärarna ville väll att det skulle bli en överraskning:S, så vi får se hur det går men man måste juh hoppas på det bästa.
Nu måste jag fortsätta att göra iordning mig och eftersom jag troligtvis inte kommer kunna uppdatera bloggen förens i eftermiddag så lägger jag in en Då & Nu bild:)

Today's end

Denna dagens slut börjar närma sig och det är jag verkligen glad för! idag har varit en hemsk dag av många olika orsaker som jag inte orkar snacka om. Igår så hade jag en väldigt bra dag dock, så det var la därför dagen efter var dödsdömd:P.
Men man måste alltid minnas att:

After rain.............................................................................Comes sunshine!

En promenad i dimman

jag kom precis hem efter en eftermiddags-promenad med Milou. Det var väldigt tråkigt väder ute men endå supermysigt:).

Pictures:


Milou<3

Världens sötaste hund!


Jag hade på mig mina nyinköpta oäkta uggs:P.

Darin is back!

Jag verkligen älskar att Darin gjort om Coldplay's låt viva la vida, han sjunger den juh 100 gånger bättre än Coldplay don't ya think?

Låten som nu är värd att lyssnas på:)

-

Missade bussen

Ja som rubriken säger så missade jag bussen imorses, allt var jäterörigt och jag kunde varken hitta mitt busskort eller min plånbok:S men jag ska ta tåget in till stan snart så jag inte missar hela skoldagen:)Nu så måste jag fortsätta att göra iordning allt så att jag är förbered tills jag måste gå till tåget.


Btw så här ser jag ut i håret idag:) samma som igår förutom att jag har ett annat rosett-diadem, that I love<3
haha:)

Sovmorgon.

God morgon alla:) idag har jag haft såvmorgon så jag sov ända till kl 8:) Håller på att göra iordning mig just nu och ska gå till bussen om 15 min. måste gå nu byye<3

Dagens låt

black eyed peas- I got a feeling

-

My lucky day

Kom hem ifrån skolan för en stund sen och jag vet inte riktigt varför men det känns på nått sätt som om denna dag är riktigt lyckad änsålänge:). Jag hade somsagt ett matteprov innan idag och det gick sådär men ett G ska jag nog få iallafall:). Nu så ska jag äta lite men skriver snart igen <3


Jag lägger in en bild på dagens hairlook också:) idag hade jag vanligt utsläppt hår med ett supersött rosett-diadem. Har jag sagt att jag typ är besatt av rosetter?, aja nu vet ni det iallafall:D

In school

Sitter i skolan just nu och har samhälll. jag slutar kl 3 idag tror jag så jag kommer nog hem runt kl 4. Jag lovar att jag kommer lägga in lite roligare inlägg när jag kommer hem:)

OMG

jag hinner inte skriva så mycket nu på morgonen jag har försovit mig, skriver senare:)

Matteprov och trötthet

Jag är verkligen hur trött som helst och känner att jag måste sova, men jag får inte somna än för jag måste öva lite mer till matteprovet som är imon! Jag hoppas att jag får ett G iallafall men det ska jag nog:) Nu så måste jag fortsätta öva och det här blir det sista inlägget för idag.

Glöm inte att följa min blogg med bloglovin!

bloglovin

-

Just came home

Jag kom precis hem ifrån skolan:). Jag hade tänkt göra ett inlägg med lite bilder ifrån dagen senare men först så ska jag äta lite:)

:D!!!

Jag fick reda på att vi slutar 14:55 idag så jag hinner nog med en tidigare buss hem:D


happy:P

-

Jag har matrast nu så jag lägger in en kändisbild där ni får tycka till!:)

Good morning

Hoppas att ni har sovit sött:), själv så vaknade jag för ungefär en timma sen och har nu hunnit göra iordning mig, bussen går om ca en halvtimma så nu kan jag ta det rätt lugnt. Idag så slutar jag 15:40 tror jag och jag bloggar nog någon gång under dagen i skolan:). Nu så ska jag ta och äta lite frukost, skriver som sagt senare igen:)


Me today!

The weekend is over.

nu så är det knappt en timma kvar sen är denna helgen slut:(. Fast jag har inte precis en jobbig vecka framför mig, det blir bara skola måndag tisdag och onsdag sen på torsdag ska vi ha någon slags "hemlig" klassresa:P och på fredag är det studiedag:). Jag kom på nu att måndagar är juh också roliga dagar eftersom jag då bara har stylist-lektioner hela dagen:D. Men nu så ska jag ta och sova vi hörs imon alla söta läsare<3


Goodnight!

Hur man gör hår-rosetten

Det var några som undrade hur man gjorde en sådan hår-rosett som jag visade i ett tidigare inlägg och jag hittade en video på youtube som visar väldigt bra hur man gör en hår-rosett. i videon så pratas det varken svenska eller engelska men man förstår juh endå:)


Lycka till:)

-

-

-

Söndag

Idag så är det söndag vilket betyder att en ny vecka med skola väntar... Jag kommer troligtvis ägna dagen åt att plugga till ett matteprov som jag har på tisdag, Matte är inte mitt bästa ämne precis så vi får se hur det går:)


me and my mathbook:P

Dagens låt

KESHA- tik tok

New taste

Kom precis hem ifrån kalaset som var riktigt mysigt:). Fast När vi först kom hem stannade jag kvar en stund i bilen för att övningsköra lite för första gången, det gick vell sådär:P men roligt var det iallafall...

Jag såg precis att min mamma hade köpt hem den nya chips-smaken ifrån OLW som är vanliga sourcream & onion chips fast också med lite bearnaise smak:) Jag tyckte dom var riktigt goda faktiskt men jag trodde att dom skulle smaka lite mer bearnaise än vad dom gjorde.



Har ni smakat på den nya chipssmaken ifrån OLW och vad tyckte ni om den?

Ready

Har precis gjort iordning mig inför kalaset som jag ska till snart med mina familj. Jag kommer nog hem runt kl 8 skulle jag tro maybe later:S. Men nu så ska vi åka vi hörs senare alla<3


-

Don't distract me while i'm sleeping

Vaknade nyss av att mamma väckte mig, det var nog hennes tionde försök idag men jag sover alltid väldigt djupt så det är nästintill omöjligt att väcka mig. Idag så ska jag på ett släktkalas , det är min mosters man som fyller 30 år. sen efter det så får vi se vad som händer men jag ska iallafall se på bloggawards på tv400 sen (någon som vet vilken tid det börjar). Nu så ska jag få i mig lite frukost skriver mer later<3

-

just came home

Jag kom precis hem ifrån stan och nu är jag supertrött även fast kl bara är 5 min över 10:P Dagen har iallafall varit superrolig måste tacka mina fina vänner för det<3:D Angående filmen Fame så måste jag säga att den var.... asbra!!! alla som inte sett den måste se den♥. Nu så ska jag gå och göra iordning mig lite inför kvällen men jag lägger upp lite bilder ifrån dagen senare:).


Låt ifrån filmen (gillar denna versionen av låten I'm gonna live forever väldigt mycket:D)



Btw glöm inte att följa min blogg med bloglovin:)
Följ min blogg med bloglovin

WAYNE'S COFFEE

Sitter på WAYNE'S COFFEE just nu med mina älskade vänner Avva , Ida och Dea.♥ Jag köpte en varm choklad med supersöta marsmallows<3 Avva och dea köpte också varm choklad och Ida köpte en Chailatte. Vi har planerat att sitta här i ungefär en timma till och efter det blir det bio:D det blir filmen Fame som verkar asbra. Jag kommer nog hem runt kl 10 ikväll så jag bloggar igen då.


Avva, jag, Dea och Ida.


Söta Ida.


Filmen vi ska se:)

.

Jag har rast nu så jag hinner slänga in en Då & Nu bild:) enjoy.

Good morning

god morgon på er alla söta:). Jag uppdaterade inte så mycket igårkväll för jag somnade vääldigt tidigt, typ kl 7 haha. Iallafall idag så blir det en ganska kort skoldag jag slutar kl 13:20 vilket är väldigt bra på en fredag:) sen så får vi se vad som händer i eftermiddag/ikväll jag vill gärna gåpå bio men men :P. Nu så måste jag skynda att göra iordning mig för skolan, hörs senare alla<3

Btw fick ett nytt besöksrekord igår så nu är jag superglad, tack alla ni som läser min blogg<3

jag tog bilden ganska tidigt imorses så det är därför statistiken går typ rakt ner efteråt:P

.


Jag hade lite tråkigt innan så jag bestämde mig för att gå ut och fota lite. Nu så är jag juh inget proffs på saker som har med foton att göra men jag tycker att det kan vara lite kul att bara gå ut och fota lite random saker ibland:).

The pictures





-

leaves flying everywhere

Jag kom precis hem efter en kort dag i skolan ,jag gick mellan 08:10-11:00 idag:) fast tyvärr får jag alltid vänta på bussen i typ 1 och en halv timma varje torsdag men istället för att bara sitta och vänta så brukar jag shoppa istället:D
Iallafall när jag kom hem så tog jag ut min superdupersöta hund Milou på en promenad. han sprang runt som en galning så att löven flög upp vid siderna om honom<3. Milou älskar verkligen alla löv som han har att leka med nu på hösten:)




Milou<3

.

-


Direktlänk till hemsidan www.milajki.com

-

Coolt

Jag såg den här videon nyss och tyckte att den var väldigt cool och kreativ så jag var tvungen att lägga upp den här på bloggen:) Det är 172 elever som alla mimar till låten I got a feeling med black eyed peas.

-

Seg dag

Kom precis hem ifrån vårdscentralen där jag tog bort några stygn:) förutom det så har detta varit en gryyyymt seg dag och jag har inget att göra:( heheh men nu så ska jag iallafall äta middag.:P

Trying to sleep

försöker sova just nu men det går inte så bra:P jag är alldeles för pigg för att sova, Jag sov ganska länge imorses:) Men det är inte så värst farligt om jag inte somnar på ett tag för det blir ingen skola för mig imon heller:O har fortfarande feber så imon ska jag ner till vårdscentralen för att kolla om jag har körtelfeber:(. orkar inte skriva mer nu , Godnatt<3

-

Just baked some cupcakes.

Jag hade inget att göra innan så jag bestämde mig för att baka några cupcakes :) det blev vanliga vaniljmuffins med chokladglasyr med strössel på. Supergoda blev dom:D

Tog en bild på en cupcake med min webbcam och den blev juh sådär men här är den:

Halvuppäten cupcake:)

-

Home and bored

Ligger hemma och vilar nu idag har jag lite högre feber:( jag börjar tro att jag kanske fått körtelfeber:O och det är inte bra för om man har det så brukar man vara sjuk i 2-4 veckor. verkligen surt att missa skolan så mkt börjar känna mig lite stressad över det:( men nu så ska jag fortsätta fixa på bloggdesignen som jag började med igår vi hörs senare<3

Almost done:)

Är snart färdig med bloggdesignen som jag har hållit på med ett tag:) jag är rätt så nöjd faktiskt:) kanske använder den till min blogg trots allt vi får se:P.

Klicka på bilden så kommer du till testbloggen där jag har designen:D

Hmm

Har inte så mkt att göra just nu så jag hade tänkt göra en bloggdesign:) inte till mig utan bara göra en för skojs skull XD hihi jag är faktiskt väldigt nöjd med den jag har just nu:) men nu så måste jag börja vi hörs senare<3

Dagens låt

Lady gaga- Fashion



Lägger också in en video på när Hon uppträdde på VMA för ett tag sen:D

Så himla bra:).

Crazy

Jag har fortfarande feber idag det e typ femte dagen i rad jag brukar alldrig ha feber så här länge... scary:S. Idag har jag iallafall inte bara legat och vilat hela dagen jag har också hållt på och pysslat en massa :) kän lägga in lite bilder på mina skapelser sen:P haha. men nu så ska jag försöka få i mig lite mat, skriver igen senare<3


gammal bild:)

Uttråkad

ahhh jag blir galen snart av att bara ligga här hemma och vila, fast jag har endå inte ork till att göra nått annat heller:P. Det är iallafall tur att jag har min söta hund milou här med mig som sällskap:D.
Jag försökte ta lite bilder på honom men dom blev inte så lyckade:P, men här är några iallafall.





Fame

Måste se! :D

.

Still sick...

Jag är fortfarande sjuk och jätteuttråkad:/. sitter hemma just nu och håller typ på att hosta ihjäl mig:P. Jag har faktiskt inget mer att skriva just nu:P haha, så vi hörs senare<3

Sjuk

Jag ligger hemma just nu och är väldigt sjuk:( , jag är jätteförkyld och har feber. Jag har inte bloggat sen i söndags eftersom jag inte mått så bra på hela veckan. Det känns som om jag typ aldrig är frisk längre för jag var har varit sjuk Ganska mycket den senaste tiden och när jag är sjuk så missar jag juh skolan och det är inte bra. Men jag var endå i skolan i måndags och onsdag den här veckan. och igår (onsdag) på stylist-lektionen fick vi lära oss att färga ögonfransar och ögonbryn, det var grymt kul:D men nu så måste jag äta nått jag har inte ätit nått på hela dan ensålänge:P

So tired

ledsen att jag inte bloggade nått igår men jag var så trött så jag orkade inte:P men jag har inte bloggat så mycket den här helgen överhuvudtaget eftersom det inte hänt något speciellt intressant:P...Men imorgon så är det måndag och en ny vecka i skolan:/.

Imorgon så har jag bara stylist-lektioner hela dagen så det är kul och jag kan skriva lite om vad jag lärde mig på stylist-lektionerna efter skolan imon:D men nu så ska jag äta kvällsmat så see ya'll later<3.


plusgymnasiet:)

Im alive:D

Om ni undrar vfr jag inte bloggat tidigare idag så är det för att jag var hoss doktorn tidigare idag och gjorde en liten mini-operation (som jag kallar det:P). Det var verkligen hemskt jag hatar allt som har med operationer att göra men annars så gick det la ganska bra:). Jag fick juh bedövning och en massa sånt men nu så har bedövningen börjat släppa så det har börjat göra lite ont:/ , för dom som undrar vad jag gjorde så kan jag säga att jag tog bort några leverfläckar (eller vad man kallar dom:S) Jag fick sy ungefär 3 stygn för varje fläck...... Men nu så orkar jag inte skriva mer. hörs senare<3

A walk in the rain.

kom precis hem efter en 1 och en halv timmas lång promenad med dea och Avva det var väldigt skojjigt:) . lite senare så ska vi nog till pizzerian och käka (yummie):)... har inget mer att skriva just nu så vi hörs senare byye<3

Secrets

Min "gömda" musik-smak....... Dom flesta har kanske fattat att Jag gillar väldigt mycket pop och R&B musik. Men jag har också en annan musik smak som jag oftast inte berättar om i första taget nämligen 70-tal:) mina absolut favoritlåtar ifrån 70-talet är David Bowie-Life on mars och The Beatles- Come together , det finns inga andra låtar som slår dessa:)


Svenska

sitter i skolan och har svenska just nu, idag så kom jag 20 min försent till skolan för alla bussar var assega:P. Men idag så blir det en jättekort dag i skolan för jag slutar redan kl 11:D fast jag är inte hemma förens kl 20 min över 1 typ.:)